XY-LJ02 Zaman Ayarlı Röle Modülü (Çok Al Az Öde İle %20'ye Varan İndirimli)
Tükendi
Gelince Haber VerTeknik Özellikler:
- Model: XY-LJ02 Çok Fonksiyonlu Zaman Ayarlı Röle Modülü
- Mikro USB portu üzerinden çalıştırabilirsiniz.
- Çalışma Gerilimi: 6V - 30VDC
- Çıkış Rölesi: 220VAC/5A - 30VDC/5A
- Ömrü: 100.000'den fazla
- Çalışma Sıcaklığı: -40°C - +85°C
- Boyut: 8x3.8x1.9cm
- Röle optocoupler üzerinden kontrol edildiğinden yükün kontrol devresine zarar verme ihtimali azalır.
- Zaman Aralığı: 0.01 saniye ile 9999 Dakika
- Sonsuz döngüyü destekler.
- Döngü(LOP) sayısı ayarlanabilir.
- 7 Farklı çalışma moduna sahiptir.
- OP: Açık kalma süresi
- CL: Kapalı kalma süresi
- LOP: Döngü sayısı
Çalışma Modları:
- P1: Tetik sinyali geldikten sonra OP süresi kadar açık kalır ve süre sonunda röle kapanır. Bu modda tekrar tetik gelse bile rölenin konumu değişmez. Güç kesilip tekrar verilirse mod tekrar tetik alabilir.
- P2: Tetik sinyali geldikten sonra OP süresi kadar açık kalır ve süre sonunda röle kapanır. Tekrar tetik gelirse yine OP süresi kadar açık kalır ve süre sonunda tekrar kapanır. Bu işlem her tetikten sonra tekrarlanır.
- P3: P1 moduyla aynı fakat bu modda OP süresince tekrar tetik gelirse röle süre bitimini beklemeden kapanır ve güç kesilene kadar açılmaz.
- P4: Tetik sinyali geldikten sonra röle CL süresi kadar kapalı kalır, OP süresi kadar açık kalır ve sürenin sonunda tekrar kapanır ve tetikten etkilenmez. Güç kesilip tekrar verilirse mod tekrar tetik alabilir.
- P5: Tetik sinyali geldikten sonra OP süresi kadar açık kalır, CL süresi kadar kapalı kalır ve bunu LOP döngü sayısı kadar yapar. LOP döngü sırasında tetik tekrar gelirse döngüyü en başa alır. LOP: --- olarak ayarlanırsa sonsuz döngü şeklinde yapar.
- P6: P5 moduyla aynı P5 modundan farklı olarak ilk tetikten sonra gelen tetikleri işleme almaz. Açma ve Kapama durumları LOP döngüsü kadar devam eder.
- P7: Tetik sinyali var olduğu sürece röle açık kalır. Tetik sinyali kesildiği anda röle OP süresi kadar açık kalır ve OP süresinin sonunda kapanır.
Zaman Aralığı Nasıl Seçilir?
- ZZZZ: Nokta yok ise zaman aralığı 1 saniye ile 9999 saniye aralığında ayarlanabilir.
- ZZZ.Z: Nokta sondan birincideyse zaman aralığı 0.1 saniye ile 999.9 saniye aralığında ayarlanabilir.
- ZZ.ZZ: Nokta ortada ise zaman aralığı 0.01 saniye ile 99.99 saniye aralığında ayarlanabilir.
- Z.Z.Z.Z: Her aralıkta nokta var ise zaman aralığı: 1 dakika ile 9999 dakika aralığında ayarlanabilir.
Fonksiyon Ayarları Nasıl Yapılır?
- Ayar ara yüzüne girmek için SET butonuna basın ve basılı tutun.
- İlk olarak çalışma modu yanıp sönecektirç Up/Down butonlarını kullanarak çalışma modunu ayarlayın.
- Tekrar SET butonuna basarak çalışma modu ve çalışma zamanı ayarları arasında geçiş yapın.
- Çalışma zamanı yanıp sönerken Up/Down butonları ile süreyi ayarlayabilirsiniz. Yukarıda belirtilen zaman aralığı seçimlerini bu aşamada Stop butonuyla yapabilirsiniz.
- Çalışma Modu: P4,P5,P6 durumunda ise SET butonuna basarak OP ve CL Zaman ayarları sekmelerine geçiş yapabilirsiniz.
- Çalışma Modu: P5 ve P6 durumunda ise SET butonuna basarak LOP döngü sayısı ayarlanabilir. Döngü sayısı 1 - 9999 kez veya ---- yapılarak sonsuz döngü şeklinde ayarlanabilir.
